Kuinka Gameshare PS4: llä


paras ps4-pelien otsikko

Pelin jakaminen ei ole enää yhtä helppoa kuin suosikkipelin kasetin siirtäminen ystävälle. Kun niin monta peliä on tallennettu digitaalisesti, on uskomattoman vaikeaa navigoida loputtomiin vaatimuksiin pelataksesi pelejä milloin ja missä haluat. Onneksi on olemassa tapoja jakaa pelejäsi useille PlayStation 4 -konsoleille, joten sinä ja läheinen ystäväsi tai perheenjäsenesi voivat pelata joutumatta kirjautumaan tiliisi joka kerta. Vielä parempi, se on itse asiassa melko yksinkertainen prosessi. Näin jaat pelit PS4: llä.

Pelien jakaminen PS4: llä

Tämä esittely opettaa sinulle kuinka jakaa pelejä PS4: llä. Yksinkertaisesti sanottuna se antaa sinun ja jonkun muun yhdistää ladattujen pelikirjastosi ja käyttää niitä vähemmällä rajoituksella. Tätä prosessia varten tarvitset vain pääsyn ystäväsi PS4-tietokantaan ja omiin tilitietoihisi.

1. Aloita kirjautumalla PlayStation-verkkotiliisi ystäväkonsolissa.

2. Valitse asetukset välilehti päävalikossa.

kuinka jakaa ps4 20180206142554 -pelissä

3. valita Tilin hallinta.

kuinka jakaa ps4 20180206142748 -pelissä

4. valita Aktivoi ensisijaisena PS4: nä.

kuinka jakaa ps4 20180206142759 -pelissä

5. valita Aktivoida.

kuinka jakaa ps4 20180206142808 -pelissä

Sinun pitäisi nyt päästä käsiksi kaikkiin peleihisi ystäväsi konsolissa. Sinun tai ystäväsi on silti ladattava ne, mutta sinun ei tarvitse kirjautua takaisin tiliisi kyseisessä PlayStation-palvelussa. Jos vaihdat pääsyä digitaalisiin pelikirjasiisi, pyydä ystävääsi tai perheenjäsenääsi suorittamaan vaiheet 1-4 PS4: lläsi.

Varoitukset ja varotoimet

Huomaa, että jos joudut tekemään merkittäviä muutoksia tiliisi tai käyttäjän asetuksiin – esimerkiksi jos tartut PlayStation 4 Pron -, sinun on suoritettava prosessi uudelleen. Jos henkilö, jonka kanssa olet jakanut tilisi, on henkilö, johon luotat (ja suosittelemme, että jaat tilit vain läheisten ystävien tai perheen kanssa), kyseisen henkilön on deaktivoitava laite tilisi ensisijaiseksi järjestelmäksi, jotta voit määrittää konsoli. Kun uusi konsoli on asetettu, voit tehdä tämän prosessin määrittääksesi pelijakamisen uudelleen.

Voit myös deaktivoida konsolin etäkäyttöä käyttämällä selaimesi PlayStation-tilinhallintatyökalua. Voit kuitenkin tehdä tämän vain kerran kuudessa kuukaudessa. Muista, että jos sinulla ei ole pääsyä ensisijaiseen konsoliin, muut PlayStation 4: ään kirjautuvat käyttäjät eivät pääse digitaaliseen pelikirjastosi. PlayStation Plus -levyjen pelaaminen ei onnistu myöskään, jos Internetisi menee hitaammaksi.

Voit jakaa tilisi rajoittamattomalle määrälle ihmisiä, mutta voit tehdä vain tämän prosessin, jonka avulla voit pelata samaa peliä kahdessa konsolissa samanaikaisesti toisen henkilön kanssa. Jos yrität kytkeä esimerkiksi kolme ystävää ja kaikki neljä haluat pelata peliä yhdessä, tilisi merkitään ja estetään.