Tallensin 5 500 dollaria vuodessa tekemällä nämä 5 pieniä muutoksia päivittäiseen rutiiniin


My grand total? Yli 5 500 dollaria säästöjä.

Ja näin tein sen. Kaksitoista kuukautta myöhemmin velkani maksettiin kokonaan takaisin ennen kuin piti maksaa penniäkään.

Mutta merkittävämmin, olin muodostanut uusia päivittäisiä tottumuksia ja jätin kalliimpia. Tajusin, että minun rutiini oli tullut yhä helpommin seurattavaksi ja jatkamaan tulevaisuudessa.

Olen varma, että olisin voinut säästää peruuttamalla kuntosaliitot, Netflix, matkapuhelinsopimukset ja paljon muuta, mutta tajusin, että minun ei tarvinnut mennä niin pitkälle – ainakin tässä vaiheessa. Mutta on hyvä tietää, että voisin.

Näinä päivinä voin jälleen varata kohtelemaan itseäni kahvilla liikkeellä tai pedikyyri ennen loman alkua. Mutta nyt he ovat juuri sitä – oikea hoito, ei normi – ja näin ollen paljon nautittavampi.

Olen myös tullut erittäin helppoa ostaa lahjoja. Koska ystäväni ja perheeni tietävät, että olen iloinen voidessani elää yksinkertaisesti päivittäisissä kierroksissani, kun se tulee syntymäpäivääni varten, se vie vain lahjan premium-brändin shampoon tai Vanity Fairin kopion, jotta voin nauttia ylellisyydestä ja tunnelmasta oikein.

Kaikki minun normiini on palautettu, ja elämäni on sitä parempi.