'Yksityinen' ja 'piilotettu' tarkoittavat Facebookissa erilaisia ​​asioita – TechCrunch


Facebookin johto antoi tänä vuonna melko raskaan käsityksen uskovansa, että Facebook-ryhmät ovat sovelluksen tulevaisuus. He ilmoittivat kaiken tämän oudon julistuksensa kanssa, että ”tulevaisuus on yksityinen”. Nyt Facebook muuttaa kieltä, joka kuvaa ryhmien yksityisyyden näkyvyyttä.

Koska Ryhmät-ominaisuus on tullut etusijalle viimeaikaisissa uudistuksissa, Facebook on päättänyt, että kieli, jota he ovat käyttäneet kuvaamaan julkisten, suljettujen ja salaisten ryhmien näkyvyyttä, ei ole niin selkeää kuin pitäisi. olla, joten yritys vaihtaa sitä. Ryhmät merkitään nyt joko "Julkinen" tai "Yksityinen".

Tämä tarkoittaa, että aiemmin “Suljetut” tai “Salaiset” ryhmät jakavat nyt nimityksen “Yksityinen”, mikä tarkoittaa, että vain ryhmän jäsenet näkevät kuka ryhmässä tai mitä on lähetetty. Ero on, että nyt on olemassa toinen mitta – riippumatta siitä, onko ryhmä ”Visible” vai ei, mikä merkitsi, voidaanko ryhmä löytää haun kautta. Ryhmille, jotka olivat aiemmin “Suljettu”, siirtyminen luokitukseen jättää ne “näkyväksi”, kun taas “salaiset” ryhmät pysyvät “piilotettuina”.

Näyttökuva 2019 08 14 klo 8.48.45 AM

Tavallaan tämä on tavallaan, että Facebook heittää sovelluksiinsa enemmän yksityisyyteen liittyviä tunnisteita käsitysten muuttamiseksi, kun ominaisuusjoukot pysyvät ennallaan, mutta "suljetun" ryhmän näkyvyyden osoittaminen haussa oli todennäköisesti suurin sekaannuskohta täällä että Facebook pyrki korjaamaan. Facebookin kanssa on selkeä toimituksellinen viesti, joka ilmaisee sävyjä ja vivahteita siihen, mitä "Yksityinen" tarkoittaa Facebookissa verrattuna "Julkiseen", joka on horjumaton ja oletusarvoinen.

Edellisten merkintöjen tarkoituksena oli tehdä yksityisyysasetuksista helpompi ymmärtää yhdellä sanalla. Facebook ei lyönyt kotiottelua kyseisillä merkinnöillä, mutta tuntuu siltä, ​​että sinun on todella nähdä tämä kuva saadaksesi täysin erottelut ryhmiin nyt, mikä ei todennäköisesti ole paras merkki.